Onze pakketten

De Hardloper

Iedere 4 weken een nieuw programma (maandelijks opzegbaar)

De Complete hardloper

Iedere 4 weken een nieuw programma (maandelijks opzegbaar)

De all in hardloper

Iedere week contact met je trainer (minimaal 6 maanden)

Extra opties

Krachttraining voor hardlopers

Heb je behoefte aan variatie in je training of wil je blessures voorkomen? Dan is de "Krachttraining voor hardlopers" iets voor jou! Deze training is gericht op het verbeteren van kracht, stabiliteit, mobiliteit en flexibiliteit.

Lees meer

Conditietesten

Werk jij toe naar een doel of wil je je vooruitgang meten? Met een Zoladz-, Viad- of lactaattest berekenen wij jou trainingstempo’s en meten we je vooruitgang!

Lees meer

LoopAPK

Om jou nog beter te helpen heeft Stryve de "LoopAPK" in het leven geroepen. De "LoopAPK" bestaat uit een fysieke test bij een gespecialiseerde fysiotherapeut, waarbij gekeken wordt naar je sterke en zwakke punten. Na de "LoopAPK" ga je naar huis met een compleet adviesrapport en oefenprogramma.

Lees meer

Loopanalyse, training en rapport

Een looptechniek analyse en daarop volgend een training bestaat uit een analyse van je looptechniek op diverse snelheden. De verschillende tempo’s worden middels een video-opname geanalyseerd, vervolgens ga je samen met een trainer met gerichte oefeningen aan de slag om je techniek te verbeteren. Je zult ook oefeningen en handvaten meekrijgen zodat je juist in je eigen trainingen kunt blijven werken aan je techniek!

Dit wil ik!

Personal training

Wil jij graag onder begeleiding van een van onze trainers volledig "Persoonlijke training"? Of dit nou gaat om een krachttraining, looptechniek of iemand die je ondersteunt tijdens een van je trainingen dan is de "Personal training" iets voor jou!

Dit wil ik!

MEER WETEN? VRAAG HET ONS