Van Nijmegen naar Shanghai en terug 

Waar het allemaal begon, Shanghai. Hier zijn de eerste ideeën gevormd voor Stryve. Peter Eemers wilde zijn jarenlange ervaring binnen de hardloopsport graag overdragen aan zijn collega Tobias van Helden. Voor Tobias was dit zijn eerste buitenlandse wedstrijd. Peter liep al jaren rond met het idee om een hardloopcentrum te starten maar was nog opzoek naar iemand om dit samen te doen. In Shanghai zijn de eerste gesprekken tussen Peter en Tobias begonnen.

Peter en Tobias, hardloopfysiotherapeuten, zagen in hun praktijk al jaren dat lopers met vragen over hardlopen, blessures en training zaten. Deze vragen varieerden van het voorkomen van blessures tot het schrijven van een trainingsprogramma. Om iedere loper blessurevrij te kunnen laten genieten van onze mooie sport, is Stryve in het leven geroepen. Inmiddels hebben we jarenlange ervaring met het begeleiden van professionele hardlopers zoals Kenenisa Bekele en Joshua Cheptegei. Deze kennis en ervaring willen we nu beschikbaar stellen voor de everyday runner. Naast het begeleiden van hardlopers willen we onze (medische) kennis delen met Stryve members om zo de hardloopsport zo nog gezonder en aantrekkelijker te maken. 

Stryve ondersteunt iedere hardloper van A-Z. Met de specialistische kennis van zowel blessurepreventie vanuit de fysiotherapie en de samenwerking met trainers en coaches hebben wij het beste van beide werelden onder één dak. Deze unieke combinatie van verschillende disciplines zorgt ervoor dat wij je optimaal kunnen begeleiden met een persoonlijk trainingsplan zodat je jouw hardloopdoelen weet te behalen.

Ons doel is om jou gezond en met plezier sneller, langer of makkelijker te laten hardlopen!

Wij zijn Stryve

THE STRYVE WAY

Start

Na een kennismaking en intake maak je je doelen en verwachtingen kenbaar en adviseren wij jou waar we je mee kunnen helpen.

Drive

Ons team van verschillende specialisten stellen een persoonlijk plan voor je op. Samen gaan ze om tafel om voor jou het beste schema te maken!

Active

Stryve to run is begonnen! Jij jaagt je dromen na en wij ondersteunen je
van A tot Z.

Onze partners

MMfysio

MMfysio

Fysiotherapie voor sporters is een vak apart en dat vak beheerst MMfysio bij uitstek. Een combinatie van jarenlange ervaring en een berg aan kennis zorgt ervoor dat zowel de wereldtop als de recreant bij MMfysio op de juiste plek is.

Global Sports Communication

Global Sports Communication

Expert management of world class athletes. Advising and organising athletic events. Specialists in sports marketing and sponsoring.

Stichting Zevenheuvelen

Stichting Zevenheuvelen

Stichting Zevenheuvelenloop: voor lopers, door lopers! Ze organiseren drie evenementen met een team van professionals en vrijwilligers. Naast de NNZevenheuvelenloop/NNZevenheuvelennacht organiseren ze ook de Alfa Laval Stevensloop en de Marikenloop.

Team Zevenheuvelen

Team Zevenheuvelen

Team Zevenheuvelen is een stichting die talenten van diverse verenigingen ondersteunt in het behalen van hun ambities op de middellange afstanden (800 meter tot marathon)

Nijmegen Atletiek

Nijmegen Atletiek

Nijmegen Atletiek is een brede atletiekvereniging met een jeugd-, wedstrijd-, hardloop-, en wandelsectie. Alle secties bieden ook aangepast sporten aan.

Digital Layers

Digital Layers

Digitalisering en veranderende markten bieden kansen. Wij helpen ondernemingen om online het verschil te maken. Wat begon als drie gespecialiseerde agencies, is uitgegroeid tot één team. Een digital agency met een brede, innovatieve kijk op digitale vraagstukken.