Het is verplicht om elk jaar je auto te laten keuren, maar je lichaam, je belangrijkste gereedschap niet. Dat is toch gek!?

Hardlopen is een mooie, maar veeleisende sport om te beoefenen. Het is daarom belangrijk om goed voor je lichaam te zorgen, om zo met veel plezier te kunnen blijven genieten van onze mooie sport! Om hardlopers nog beter te helpen heeft Stryve de LoopAPK in het leven geroepen. De LoopAPK bestaat uit een fysieke test bij een gespecialiseerde therapeut, waarbij gekeken wordt naar je sterke en zwakke punten. Ontdek gedetailleerd jouw looptechniek en (sprong)kracht met behulp van geavanceerde technologie, de Optojump.

Deze check is ontwikkeld door Peter Eemers en Tobias van Helden en gebruiken zij al jaren om o.a de wereldtoppers van Global Sports Communication te screenen maar is nu dus ook beschikbaar voor de recreatieve loper! De kennis en ervaring die zij hebben opgedaan bij de begeleiding van o.a. Joshua Cheptegei en Kenenisa Bekele willen zij graag met jou delen!

Na de LoopAPK ga je naar huis met een compleet adviesrapport en oefenprogramma. Als je kiest voor een begeleidingstraject dan worden deze adviezen meegenomen in de persoonlijke begeleiding door je trainer. Na de LoopAPK kan je nog makkelijker, met meer plezier en gezond blijven hardlopen!

Kosten: €100

Dit ik wil!