Persoonlijke begeleiding 

Heb jij al meerdere keren geprobeerd om te starten met hardlopen maar is het weer niet gelukt, of heb jij bedacht dat een marathon lopen een goed idee is? Of je een startend loper of een gevorderd wedstrijdloper bent, wij ondersteunen je jouw hardloopdoelen te behalen.  

Wij helpen je om op een leuke en verantwoorde manier die doelen te behalen. Met de begeleiding van ervaren trainers gaan we samen jouw doel verwezenlijken! 

Iedereen heeft zo zijn of haar eigen hardloopdoel, het lopen van je eerste 5km, het streven naar een nieuw persoonlijk record op je favoriete afstand, of het finishen van die magische 42 kilometer, en 195 meter.

Om tot het juiste schema te komen wordt er een intake afgenomen, waarin jouw doelen en ambities naar voren komen. Aan de hand hiervan wordt, afhankelijk van trainingservaring, thuissituatie etc., een persoonlijk programma opgesteld.

Om je vooruitgang optimaal te monitoren en begeleiden zijn er, afhankelijk van het gekozen pakket, diverse contactmomenten waarbij je trainer je van feedback en tips en tricks voorziet! Daarnaast analyseert en schrijft je trainer jouw schema's via Trainingspeaks. Zo kan je trainer je optimaal volgen en feedback geven op je training. 

Dit wil ik

MEER WETEN? VRAAG HET ONS