Ik wil graag met jullie mijn verhaal delen over mijn sportieve reis tot nu toe. Mijn naam is Jaime en voordat ik besmet werd met het hardloopvirus, deed ik fanatiek aan CrossFit. Ik begon, zoals de meeste, met een paar keer per week een rondje hardlopen. Ik wist alleen niet wat ik precies moest doen om beter te worden en kreeg al snel last van verschillende pijntjes. Daarom besloot ik om te kiezen voor het hardloopprogramma van Stryve, waar ik word begeleid door Tobias. Toen we begonnen heb ik een lactaatmeting gedaan, zodat Tobias heel gericht een schema voor mij kon maken. We zijn nu ruim een jaar verder en ik heb mijn debuut gemaakt op de halve marathon tijdens de Stevensloop. 

Hardlopen eentonig?

Onlangs heb ik een nieuwe lactaatmeting gedaan en ik was heel blij met de progressie die ik het afgelopen jaar heb gemaakt!  
Sinds ik ben begonnen bij Stryve heb ik geen enkele blessure gehad en ik kijk altijd uit naar de volgende training! Er wordt weleens gezegd dat hardlopen eentonig is, maar daar merk ik helemaal niks van sinds ik bij Stryve ben begonnen. Er zit veel variatie in de schema's en Tobias komt regelmatig met leuke, nieuwe ideeën! 
Ik ben nog lang niet uitgekeken op het hardlopen en zou graag een marathon willen lopen. Ik weet zeker dat dit gaat lukken met de hulp van Tobias en Stryve!
Het is geweldig om te zien hoe het hardlopen mij heeft geholpen om mijn persoonlijke doelen te bereiken en ik kan het iedereen aanraden om het eens te proberen.
Bedankt voor het lezen en ik wens jullie allemaal veel sportplezier!
Jaime.